Διασυλλογικός αγώνας George Kiafas Race

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Κρόνος Νικαίας συνδιοργανώνει με τον ΠΕΣΑ Αστέρα Ζωγράφου & την υποστήριξη της RACING CYCLES Ltd, το κατάστημα KEFALAS BIKES, το Περιοδικό Mbike, διασυλλογικό αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας ενταγμένο στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ, MTB XCΟ με την ονομασία St.GEORGE KIAFAS RACE. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα εκκίνησης 11.00 με σημείο εκκίνησης και τερματισμού, την περιοχή «Άγιος Γεώργιος Κιάφας» στην Μάνδρα Αττικής.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους γενικούς κανονισμούς της Ε.Ο. Ποδηλασίας, και τους ειδικούς κανονισμούς αυτής, για την Ορεινή ποδηλασία.

Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο Αττικό Κύπελλο Ορεινής Ποδηλασίας ως ο πρώτος της σειράς των αγώνων του 2015

Πρόγραμμα Αγώνων:

11.00 ΜΙΝΙ Μικρά και Μεγάλα (20’)
11.01 OΠΕΝ KIDS (20’)
11.45 ΠΑΙΔΕΣ, ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (45’)
11.46 ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ, ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (30’)
11.47 ΟΠΕΝ FUN (45’)
13.00 ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΛΙΤ (90’)
13.02 ΕΦΗΒΟΙ, ΝΕΑΝΙΔΕΣ (75’) και ΟΠΕΝ X-PERT (75’)
15.00 ΑΠΟΝΟΜΕΣ όλων των κατηγοριών

Παρατηρήσεις: Συγχωνεύσεις επιμέρους κατηγοριών στις κατατάξεις, μπορούν να γίνουν σύμφωνα και όπως προβλέπεται από τους Κανονισμούς της Ε.Ο.Π. Το πρόγραμμα μπορεί μερικώς να τροποποιηθεί με απόφαση της Αγωνοδίκου Επιτροπής, μετά την παραλαβή όλων των δηλώσεων συμμετοχής.

Συμμετοχή: Στους διασυλλογικούς αγώνες, δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές/τριες με δελτίο Ε.Ο. Ποδηλασίας σε ισχύ για το 2015, στις κατηγορίες που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Ποδηλάτης με δελτίο ΕΟΠ ανανεωμένο για το 2015, δεν μπορεί να συμμετάσχει σε κατηγορία ΟΠΕΝ, με εξαίρεση αυτούς της κατηγορίας Masters. Αθλητές με ενεργό για το 2015, δελτίο κατηγορίας Masters, συμμετέχουν μόνον στην κατηγορία ΟΠΕΝ X-PERT. Για να πραγματοποιηθεί βράβευση σε κάποια από τις κατηγορίες να συμμετάσχουν 5 τουλάχιστον αθλητές (-τριες). Σε διαφορετική περίπτωση θα γίνει συγχώνευση με την αμέσως πλησιέστερη και πολυπληθέστερη ηλικιακά κατηγορία και ανάλογη τροποποίηση βραβεύσεων.
Η κατηγορία ΟΠΕΝ Χ-Pert θα χωριστεί σε 2 ηλικιακά groups (19-39 και 40+) εφόσον συμμετέχουν 5 τουλάχιστον ποδηλάτες σε κάθε υποκατηγορία.

Παραλαβή Αριθμών: Στον χώρο εκκίνησης, ως και 60’ πριν την έναρξη κάθε κατηγορίας.

Τεχνικά χαρακτηριστικά Αγώνα:
Διαδρομή 1: απόσταση 4630 μέτρα. Έδαφος: Δασικοί Δρόμοι, μονοπάτια και σημεία διαδρομής με τεχνητές δυσκολίες. (όλες οι κατηγορίες)

Διαδρομή 2: απόσταση 2770 μέτρα. Έδαφος: Δασικοί Δρόμοι, μονοπάτια και σημεία διαδρομής με τεχνητές δυσκολίες. (Μόνο οι κατηγορίες ΜΙΝΙ)

Εκκίνηση/Διαδρομή/Πρόσβαση: Όπως ορίζεται από τους σχετικούς χάρτες. Πρόσβαση προς οικισμό Αγίου Γεωργίου Κιάφας, από Μάνδρα και τον επαρχιακό δρόμο Μάνδρας – Νέας Περάμου.

Δηλώσεις συμμετοχής – Παράβολο – Καλύψεις: Οι δηλώσεις συμμετοχής που αφορούν σωματεία μέλη της ΕΟΠ, θα γίνονται αυστηρά στο συννημένο έντυπο συμμετοχής, όπου θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο, ο αριθμός δελτίου, το έτος γέννησης και η κατηγορία (σύμφωνα με το αγωνιστικό του δελτίο) του κάθε ποδηλάτη. Σωματείο που δεν συμπληρώσει την συνημμένη φόρμα συμμετοχής και δεν την καταθέσει μέσα στην προθεσμία, δεν θα συμμετάσχει στους αγώνες, η δήλωση εκπροσώπου & προπονητή του συλλόγου που συμμετέχει είναι υποχρεωτική καθώς και το τηλέφωνο επικοινωνίας.

Για τους αθλητές χωρίς δελτίο ΕΟΠ (ΟΠΕΝ), υποχρεωτική συμπλήρωση της σχετικής φόρμας συμμετοχής όπως αυτή επισυνάπτεται, με απαραίτητη αναφορά στο ονοματεπώνυμο, έτος γέννησης, ομάδα (εάν υπάρχει) και τηλεφωνικό αριθμό επικοινωνίας του αγωνιζόμενου. Προκειμένου για συμμετέχοντες, γεννημένους το 1997 και μετά απαιτείται και η έγγραφη συγκατάθεση του γονέα ή κηδεμόνα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΕΚΤΕΣ, ΜΕΧΡΙ 19/2/2015

στην διεύθυνση e-mail : kronos@sptableware.gr η στην iakovosgeo@hotmail.com

Οι συμμετέχοντες στις κατηγορίες ΟΠΕΝ, καταβάλλουν παράβολο συμμετοχής, αξίας 10,- €.

Το παράβολο θα καταβληθεί στην Γραμματεία των αγώνων με την παραλαβή των αριθμών. Αθλητής, που συμμετέχει στις κατηγορίες ΟΠΕΝ, οφείλει να προσκομίσει έγγραφο πιστοποίησης της ηλικίας του, πχ. (αστυνομική ταυτότητα) εφόσον του ζητηθεί, καθώς επίσης και ιατρική βεβαίωση ή άλλο έγγραφο, εκδιδόμενο το μέγιστο 6 μήνες πριν, που να πιστοποιεί την ικανότητα συμμετοχής σε αθλητικές εκδηλώσεις. Έγκυρες συμμετοχές θεωρούνται μόνο όσοι ποδηλάτες έχουν συμπληρώσει πλήρως την σχετική φόρμα συμμετοχής, και έχουν καταβάλει το αντίστοιχο παράβολο συμμετοχής.

Θα υπάρχει δυνατότητα περιορισμένου αριθμού εγγραφών στις κατηγορίες ΟΠΕΝ (για 10-12 αθλητές) ως και την ημέρα του αγώνα, με κόστος 15,- € ανά άτομο, ανεξαρτήτου κατηγορίας.

Έπαθλα: Κύπελλο στον πρώτο νικητή κάθε κατηγορίας, λαμβάνοντας υπόψη τις τροποποιήσεις / πιθανές συγχωνεύσεις κατηγοριών, όπως αυτές αναφέρονται σε προηγούμενη παράγραφο. Μετάλλια στους 3 πρώτους. Οι ποδηλάτες θα προσέλθουν στις απονομές με την αγωνιστική τους ενδυμασία και χωρίς ποδήλατα.

Αποτελέσματα: Τα επίσημα αποτελέσματα, θα ανακοινωθούν στον χώρο της Γραμματείας Αγώνων με το πέρας των αγώνων, θα αποσταλούν με e-mail στις συμμετέχουσες ομάδες, ενώ θα αναρτηθούν την επομένη του αγώνα στην ιστοσελίδα www.mtb-cup.gr, ιστοσελίδα όπου κάθε ενδιαφερόμενος θα βρίσκει πληροφορίες για όλη την σειρά των αγώνων του Αττικού Κυπέλλου.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Οργάνωσης – Πληροφορίες:

ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ 6947005060
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΑΚΩΒΟΣ 6945973119
ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ ΑΓΩΝΩΝ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ( Διεθνής κομισάριος UCI)

ΠΣ ΚΡΟΝΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ & ΠΕΣΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

  • Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


5 − = 3

Email
Print
WP Socializer Aakash Web