Στο Ευρωπαικό Κύπελλο Πίστας οι Τρουλινός και Μπαράκας με φόντο το Ρίο

rodiaki.gr

Η ουαλική πόλη διοργανώνει έναν από τους αγώνες του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου C1 και οι Τρουλινός Κωνσταντίνος και Μπαράκας Θανάσης πιστεύουν πως μπορεί να έρθει η επιτυχία και οι πρώτοι πόντοι για τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τον ερχόμενο Μάρτη, όπως τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016.

Ο Θανάσης Μπαράκας δείχνει έτοιμος και ορεξάτος ν’ ανέβει πάλι στο βάθρο αλλά γι’ άλλο άθλημα αυτή τη φορά. Η ενασχόληση με την ποδηλασία φαίνεται πως τον γεμίζει και αποδεικνύει με τις επιδόσεις σε επίπεδο προετοιμασίας, ότι είναι σε θέση να κατακτήσει μετάλλια στην πίστα.

Όπως ανέφερε στην «Ροδιακή», δεν θα περιμένει πια τη διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος τέλη Φεβρουαρίου για την… επίσημη πρεμιέρα του αλλά θα βρεθεί στο Νιούπορτ 30, 31 Ιανουαρίου και 1η Φεβρουαρίου του 2015.

Ο Τρουλινός Κων/νος έχει πλέον το υπόβαθρο και όλες τις απαραίτητες εμπειρίες ώστε να οδηγήσει ταλαντούχους αθλητές σε μεγάλες επιτυχίες. Μετά την πολυετή παρουσία του στην ελίτ της ελληνικής ποδηλασίας από το 2011 έχει κάνει στροφή στην ποδηλατική του καριέρα καθώς είναι οδηγός σε τάντεμ.

Όπως δηλώνει και ο ίδιος στοχεύει στην δεύτερη παρουσία του σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, μετά από αυτούς του Λονδίνου. Θεωρεί πως η συνεργασία του με τον Μπαράκα θα είναι η ιδανικότερη για να πετύχουν ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις για την ποδηλασία στην Ελλάδα.

Αφού ολοκληρωθεί το Ευρωπαϊκό Κύπελλο, το Πανελλήνιο και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αναλόγως του χρόνου, θα υπάρξει συμμετοχή και σ’ έναν ακόμη αγώνα στο Κότμπους της Γερμανίας, τον Σεπτέμβριο πια.

Βάσει της κατάταξής της στο αγώνισμα, η χώρα μας δικαιούται μέχρι στιγμής να στείλει έναν μόνο αθλητή και μία αθλήτρια στην ποδηλασία στο Ρίο το 2016.

Αυτό όμως μπορεί ν’ αλλάξει αν ο Θανάσης Μπαράκας και ο Κωνσταντίνος Τρουλινός φέρουν πολύ καλούς χρόνους. Αν και το αγώνισμα που θα επικεντρωθούν είναι τα 1000μ., εντούτοις στη σειρά των αγώνων θα συμμετάσχουν επίσης στα 200μ. και τα 4000μ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

  • Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


8 − 7 =

Email
Print
WP Socializer Aakash Web