Στην τρίτη θέση της Παγκόσμιας Κατάταξης ο Ζήσης Σούλιος

Ο αθλητής του ομίλου μας ΖΗΣΗΣ ΣΟΥΛΙΟΣ σύμφωνα με πίνακα που εξέδωσε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδηλασίας, βρίσκεται στην τρίτη θέση της παγκόσμιας γενικής κατάταξης στην κατηγορία MENS JUNIORS στο αγώνισμα Scratch. Η διοίκηση, οι συναθλητές του και όλοι όσοι στηρίζουν τον Ποδηλατικό Όμιλο Καρδίτσας συγχαίρουν τον Ζήση, τον προπονητή και την οικογένεια του για την μεγάλη επιτυχία που έφερε στην ομάδα, στην πόλη μας και στην χώρα μας και του εύχονται τα καλύτερα για το μέλλον. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο περσινό χορηγό του αθλητή μας, ”KAFE VITRAGE” και στο φετινό ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΝΑΪΑΔΕΣ.

Στις 25-26-27/04/2014 διεξήχθει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας Εφήβων – παίδων – κορασίδων. Ο ποδηλατικός όμλιος συμμετείχε με δύο αθλητές και κατάφερε μετά από πολύ δύσκολες συνθήκες να πλασαριστεί στην τέταρτη θέση στην Ελλάδα στην κατηγορία των εφήβων. Συγκεκριμένα ο Ζήσης Σούλιος κατέκτησε την 2η θέση στο πουρσουίτ, στο αγώνισμα πόντων ισοβάθμισε στην πρώτη θέση με αθλητή του Άκρατου Βόλου και κατετάγει στη 2η θέση και στο κεϊρίν κατέκτησε την 4η θέση. Την παρθενική του εμφάνιση έκανε στην κατηγορία παίδων ο αθλητής μας Ντανοβασίλης Κων/νος. Η συγκεκριμένη κατηγορία είχε πολλές συμμετοχές και δεδομένου του μεγάλου ανταγωνισμού ο αθλητής μας κατάφερε να πλασαριστεί σε πολύ καλές θέσεις και να αποκτήσει εμπειρία για το μέλλον. Συγκεκριμένα κατέκτησε την 12η στο πουρσουιτ, την 15η θέση στα 500μέτρα ατομικής χρονομέτρησης και την 21η στο αγώνισμα των πόντων.

Να σημειωθεί ότι οι αθλητές μας δεν έχουν την δυνατότητα να προπονηθούν στην πίστα του Ολυμπιακού Ποδηλατοδρομίου λόγω προβλημάτων μετακίνησης και διαμονής. Παρόλες τις αντίξοες συνθήκες κατάφεραν να κάνουν την υπέρβαση.

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας και σε όλους όσους βοήθησαν για τις παραπάνω επιτυχίες. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο ΝΑΪΑΔΕΣ που είναι ο χορηγός του Ζήση Σούλιου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


7 − 5 =

Email
Print
WP Socializer Aakash Web