Προκρίση του Σπανόπουλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πίστας Ανδρών στο αγώνισμα του Όμνιουμ

Προκρίθηκε ο Γιάννης Σπανόπουλος για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πίστας Ανδρών στο αγώνισμα του Όμνιουμ το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Γαλλία στο τέλος του επόμενου μήνα. Ο νεαρός Πρωταθλητής Ελλάδος επιστρέφει την Τετάρτη στην Ελλάδα από το 3ο Παγκόσμιο Κύπελλο Πίστας που έλαβε χώρα στο Κάλι της Κολομβίας χωρίς να σημειώσει κάποιο καλό αποτέλεσμα μιας και την δεύτερη ημέρα ταλαιπωρήθηκε από ίωση η οποία δεν του επέτρεψε να ανατρέψει το αποτέλεσμα στην γενική κατάταξη μετά από τα πολύ καλά πλασαρίσματα στο χιλιόμετρο και το flying lap.

Δηλώσεις του αθλητή Ιωάννη Σπανόπουλου μετά το 3ο Παγκόσμιο Κύπελλο Πίστας :
”….παρά τον άσχημο τελευταίο αγώνα που έκανα στους πόντους λόγο αδιαθεσίας, ύστερα από πολύ καλούς χρόνους και θέσεις στα χρονομετρημένα αγωνίσματα του 1χλμ και του lap κατάφερα να προκριθώ για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πίστας αφήνοντας έξω κάποιες χώρες με μεγαλύτερη εμπειρία και πείρα στο συγκεκριμένο αγώνισμα. Αυτό και μόνο μου δίνει δύναμη να συνεχίσω προς τον στόχο μου που είναι η πρόκριση για τους Ολυμπακούς αγώνες του Ρίο το 2016.”

Δηλώσεις Γεώργιου Τέντσου, προσωπικού former του Έλληνα Πρωταθλητή:
”….δουλεύουμε εδώ και ένα χρόνο πάνω σε κάτι εντελώς νέο για εμάς και έχουμε κατορθώσει το ακατόρθωτο, να βρισκόμαστε ανάμεσα στους 24 καλύτερους του κόσμου ώστε να τρέχουμε στην διαδικασία των Παγκοσμίων Κυπέλλων και μόλις χθες στους 19 κορυφαίους για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Γαλλία. Καταφέραμε επίσης να αφήσουμε έξω άλλες Ευρωπαϊκές χώρες που δεν μας υπολόγιζαν καν. Το αγώνισμα του Όμνιουμ έχει να κάνει με πολλούς και διαφορετικούς παράγοντες κάτι το οποίο δουλεύουμε με τον Γιάννη. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε ,αν και με πολλές δυσκολίες, να προκριθούμε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016. Αυτό και μόνο αποτελεί την επίτευξη του στόχου μας και το όνειρό μας, η συμμετοχή σε έναν θεσμό που ανέδειξε η Ελλάδα μας. Ο Γιάννης είναι μαχητής και θαυμάζω την επιμονή του καθώς και την αγάπη του σε αυτό που κάνει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους μας του χορηγούς και υποστηρικτές που βρίσκονται κοντά μας τα τελευταία χρόνια καθώς και της Ομοσπονδίας μας . ”

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


+ 9 = 10

Email
Print
WP Socializer Aakash Web