Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας: Βολικάκης, Σπανόπουλος και Σηφάκης ξεχώρισαν την 1η μέρα

Με εντυπωσιακούς αγώνες ξέκινησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας Ανδρών-Γυναικών καθώς ο ανταγωνισμός ήταν έντονος.

Στα 200μ. Πρωταθλητής Ελλάδος αναδείχθηκε ο Βολικάκης Χρήστος του Π.Ο.Η. Κάστρο αφήνοντας πίσω του δύο αθλητές που δείχνουν ότι βρίσκονται και αυτοί σε πολύ υψηλό επίπεδο. Τον πρώτο καλύτερο χρόνο πέτυχε ο Αγγελίδης Στέλιος (Σπαρτιατικός Γ.Σ.) με τους Βολικάκη Χρήστο, Μπρέτα Σωτήρη (Α.Σ. Βόλου Άκρατος) και Βολικάκη Ζαφείρη (Π.Ο. Βόλος) να ακολουθούν και να αποτελούν και την 4αδα που “κοντραρίστηκε” για τις θέσεις 1-2 και 3-4. Εκεί ο Βολικάκης Χρήστος άφησε εκτός τελικού τον Μπρέτα, με την κούρσα να πηγαίνει στον τρίτο αγώνα όπου νικητής αναδείχθηκε ο Βολικάκης Χρήστος, αντιμετωπίζοντας στον τελικό τον Αγγελίδη καθώς νωρίτερα είχε αφήσει εκτός τον Βολικάκη Ζαφείρη. Στον μεγάλο τελικό  η κούρσα πήγε πάλι στις τρεις κόντρες με νικητή τον Βολικάκη Χρήστο αφήνοντας δεύτερο Πανελληνιονίκη τον Αγγελίδη. Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Μπρέτας.

Στο Σκρατς ο Σπανόπουλος Γιάννης (Πέλοτον Π.Ο.) ξεχώρισε καθώς κάλυψε μία στροφή το γκρουπ με τους Καράτζιο Γιώργο (Π.Σ. Κρόνος) και Μουστάκα Κων/νο (Α.Σ. Βόλου Άκρατος) και στο τελικό σπριντ δεν δυσκολεύτηκε να το κερδίσει πραγματοποιώντας έναν πολύ δυνατό αγώνα. Δεύτερος αναδείχθηκε ο Καράτζιος και τρίτος ο Μουστάκας.

Ο Σηφάκης Παναγιώτης δείχνει να είναι ένας αθλητής που μπορεί να κάνει την διαφορά από τους Έλληνες ποδηλάτες αφού και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Όμνιουμ αλλά και στο Ατομικό Πουρσουί της Παρασκευής ξεχωρίσε με τις επιδόσεις του. Με το καλύτερο χρόνο στα προκριματικά του Ατομικού Πουρσουίτ και χωρίς να αφήνει περιθώρια στον Μπούγλα Γιώργο που ανταγωνίστηκε στον τελικό κέρδισε την πρώτη θέση και τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος. Για την τρίτη θέση στον μικρό τελικό αγωνίστηκαν ο Σπανόπουλος με τον έφηβο ποδηλάτη, Αντωνόπουλο Αναστάσιο (Σπαρτιατικός Γ.Σ.), με την νίκη και το χάλκινο μετάλλιο να κατακτάει ο Σπανόπουλος.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


8 + = 15

Email
Print
WP Socializer Aakash Web