Το YEDI KULE conquest έδωσε μια διαφορετική νότα στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης

YEDI KULE conquest, μια διοργάνωση που ολοκληρώθηκε με επιτυχία και έδωσε μια διαφορετική νότα στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ο ιστορικός χώρος του Επταπυργίου φιλοξένησε τον Eliminator race XP και ζωντάνεψε με την παρουσία των αθλητών της ποδηλασίας και των θεατών. Οι επισκέπτες του Yedi Kule όπως και οι κάτοικοι της περιοχής είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν μια επιπλέον δυνατότητα του χώρου, την αθλητική.

Η αγωνιστική διαδρομή ήταν κυκλική γύρω από τις φυλακές του Yedi Kule με φυσικά και τεχνητά εμπόδια. Οι αθλητές αξιοποίησαν την τεχνική τους, την επιδεξιότητά τους, την ταχύτητά τους και την αντοχή τους. Αντίπαλοί τους το χρονόμετρο στην αρχή και στη συνέχεια οι συναθλητές τους. Η αδρεναλίνη στο αποκορύφωμα τόσο για τους αθλούμενους όσο και για τους θεατές. Όμορφες εικόνες, έντονα συναισθήματα και μοναδικά στιγμιότυπα αποτυπώθηκαν σε όλους όσους βρέθηκαν μέσα στα τείχη, ρίχνοντας παράλληλα ματιές στην πόλη που απλώνεται κάτω από αυτά και στον Θερμαϊκό να αλλάζει χρώματα ανάλογα με τη διάθεση του ουρανού.

Η εκδήλωση αυτή απέδειξε ότι μπορεί ο ιστορικός τουρισμός να συνδυαστεί με τον αθλητικό.

Eντυπωσιασμένη αποχώρησε η Σερβική αποστολή από την περιοχή του επταπύργιου και την διοργάνωση .Υποσχεθήκαν να επιστρέψουν σε ανάλογη διοργάνωση με ακόμη μεγαλύτερη αποστολή.

Στο αγωνιστικό μέρος νικητής αναδείχτηκε ο Αντωνιάδης Δημήτρης SMF TEAM κερδίζοντας επάξια τον τίτλο του κατακτητή των φυλακών και ένα αγωνιστικό πλαίσιο IDEAL RACE PRO carbon χορηγία της εταιρίας IDEAL ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ . Δεύτερος νικητής ήταν ο Βροχίδης Αλέξανδρος SMF TEAM και τρίτος ο Σέρβος Jovan Rajkovic. BK ZELEZNICAR MBN NIS.

Στην κατηγορία γυναικών νικήτρια αναδείχτηκε η αθλήτρια από την Σερβία Ivana Gostic ORLOVAC.

Στην κατηγορία 12-15 ετών νικητής αναδείχτηκε ο Τσορτσουκτσίδης Ηλίας BAO και στην 16-18 ετών ο ΑΝΕΣΤΗΣ ΠΑΓΚΑΛΤΣΟΣ RED ZEPPELIN.

Πλούσια δώρα έλαβαν όλοι οι νικητές των αγώνων. Οι χορηγίες ήταν: ποδηλατικά είδη από την εταιρία IDEAL ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ, αεροπορικά εισιτήρια από την ASTRA AIRLINES, δωροεπιταγές από την εταιρία ENDURA και διαμονές από τον ξενώνα “Η Αυλή της Ματίνας” στην πλατεία των Πετροκερασών.

Πολύτιμη ήταν η συμβολή της ΕΠΟΜΕΑ (Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών του Δήμου Θεσσαλονίκης ) αναλαμβάνοντας την υγειονομική κάλυψη και την ασφαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρίες AUTOVISION, IDEAL ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ, ASTRA AIRLINES και το ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΡΕΩΝΙΔΗΣ.

Η εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, της 9ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της UNESCO.

Σας περιμένουμε το 2015 στη 2η διοργάνωση YEDI KULE.

Χορηγοί επικοινωνίας η TV 100 και το περιοδικό MBIKE.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

  • Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


4 − = 3

Email
Print
WP Socializer Aakash Web