Με έντονη αθλητική δραστηριότητα ξεκινά το 2015 για την ελληνική ποδηλασία

ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ 2015 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΙΣΤΑΣ ΣΤΟ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ, ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ CAMP ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ, ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟ-ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΙΣΤΑΣ

Με έντονη αθλητική δραστηριότητα ξεκινά το 2015 για την ελληνική ποδηλασία. Λίγες ημέρες απέμειναν για τη συμμετοχή της Εθνικής Ομάδας πίστας στο Ρότερνταμ, την έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας ορεινής ποδηλασίας στη Σπάρτη και της Προ-Εθνικής Ομάδας πίστας στην Κεφαλονιά καθώς και την έναρξη δύο προπονητικών camp εφήβων, παίδων, νεανίδων και κορασίδων που διοργανώνει η Ε.Ο.Π. στο Ηράκλειο Κρήτης και στην Αθήνα αποκλειστικά με έξοδα δικά της και βοήθεια χορηγών.

Οι αθλητές της Εθνικής Ομάδας πίστας Γιάννης Καλογερόπουλος, Στέλιος Αγγελίδης και Ανάργυρος Σωτηρακόπουλος αναχωρούν στη 1/1/2015 για το Ρότερνταμ της Ολλανδίας, όπου κατόπιν πρόσκλησής τους από την Ολλανδική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, θα συμμετάσχουν στο Grand Prix πίστας στα αγωνίσματα του σπριντ, του κέιριν και του ομαδικού σπριντ.

Παράλληλα ξεκινά η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας ορεινής ποδηλασίας και της Προ-Εθνικής Ομάδας πίστας. Η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας ορεινής ποδηλασίας στη Σπάρτη θα διαρκέσει από 3/1/2015 μέχρι 11/1/2015 και θα διεξαχθεί με την πολύτιμη βοήθεια του ξενοδοχείου Μανιάτης που θα προσφέρει δωρεάν φιλοξενία στους αθλητές.

Η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας πίστας στην Κεφαλονιά θα διαρκέσει από 10/1/2015 μέχρι 21/1/2015 και θα διεξαχθεί με την πολύτιμη βοήθεια του ξενοδοχείου Mirabel και δη του Διευθύνοντα Συμβούλου του Παντελή Ιωαννίδη που καλύπτουν μετακίνηση, διαμονή και διατροφή των αθλητών. Στόχος του Ομοσπονδιακού Προπονητή Λάμπρου Βασιλόπουλου είναι να έρθουν σε επαφή οι νέοι αθλητές με τους παλαιότερους προκειμένου να αποκτήσουν αθλητική ομοιογένεια και οι νέοι αθλητές να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες.

Επιπλέον, η Ομοσπονδία μας αποδεικνύοντας την ιδιαίτερη ευαισθησία της για την προώθηση νεαρών αθλητών και σε συντονισμένες ενέργειες με τους αποσπασμένους τεχνικούς συμβούλους-προπονητές διοργανώνει ύστερα από πολλά χρόνια προπονητικά camp για περισσότερους από 50 κορυφαίους νεαρούς Έλληνες αθλητές και αθλήτριες ποδηλασίας, που κλήθηκαν από ομάδες όλης της Ελλάδας κατόπιν εισήγησης των Ομοσπονδιακών Προπονητών και των αποσπασμένων τεχνικών συμβούλων-προπονητών και σύμφωνης γνώμης των Εφόρων των Εθνικών Ομάδων.

Για το προπονητικό camp του Ηρακλείου Κρήτης, που αφορά αγωνίσματα δρόμου, ορεινής ποδηλασίας και bmx και θα διαρκέσει από 3/1/2015 μέχρι 5/1/2015, οι αθλητές θα αναχωρήσουν από την Αθήνα στις 2/1/2015. Το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί θα παρέχει μεταξύ άλλων προπόνηση ποδηλάτου, γυμναστήριο, κολυμβητήριο με υδρομασάζ, φυσική κατάσταση αθλοπαιδιές. Για το προπονητικό αυτό camp οι Μινωικές Γραμμές θα προσφέρουν έκπτωση στη μετακίνηση των αθλητών, το Ξενοδοχείο Vanisκo δωρεάν φιλοξενία των αθλητών και η Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου – Παγκρήτιο Στάδιο δωρεάν παροχή σημαντικών αθλητικών παροχών. Το προπονητικό camp της Αθήνας, που αφορά το αγώνισμα της πίστας, θα διαρκέσει από 3/1/2015 μέχρι 6/1/2015.

Η Ομοσπονδία μας ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοηθούν εμπράκτως τις Εθνικές Ομάδες και τους νέους ελπιδοφόρους αθλητές και αθλήτριες ποδηλασίας και εύχεται το 2015 να αποτελέσει μία επιτυχημένη χρονιά για την ελληνική ποδηλασία, δηλώνοντας υπεύθυνα ότι θα παραμείνει στο πλευρό των αθλητών για να τους βοηθήσει να βελτιωθούν και να πετύχουν τους στόχους τους.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

  • Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


8 − 4 =

Email
Print
WP Socializer Aakash Web