Το Σαββατοκύριακο με μεγάλη συμμετοχή ο Γύρος Ρόδου

Πιστός στο ραντεβού του κάθε χρόνο ο Ροδήλιος, διοργανώνει και φέτος τον ποδηλατικό γύρο Ρόδου απόστασης 160χλμ. το σαββατοκύριακο για τις κατηγορίες ανδρών και εφήβων με κοινή κατάταξη.

Το Σάββατο είναι προγραμματισμένη η ατομική χρονομέτρηση 3,4χλμ. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 17:00, οι ποδηλάτες θα ξεκινήσουν από το «Ακταίον» και θα κατευθυνθούν προς οδό Παπανικολάου, δεξιά προς οδό Κω, Ενυδρείο και παραλιακά στη συνέχεια μέχρι το άγαλμα του Διαγόρα. Εκεί θα γίνει η αναστροφή με πορεία προς οδό Παπανικολάου-Εθνικό Θέατρο και τερματισμό στο «Ακταίον» πάλι.

Ο αγώνας αντοχής θα διεξαχθεί την Κυριακή ,με εκκίνηση στις 09:00 από το «Ακταίον». Οι ποδηλάτες θα έχουν πορεία δεξιά για πλατεία Κύπρου, οδό Δημοκρατίας, Μεγάλου Κωνσταντίνου, Ρόδου-Λίνδου, Ροδίνι, Φαληράκι, Αρχάγγελο, Πυλώνα, Γεννάδι ,δεξιά για Βάτι, Απολακκιά, Μονόλιθο, Σιάννα, Κρητηνία, Καλαβάρδα, Παραδείσι, Ιαλυσό, Κρητικά, Ψαροπούλα, οδό Παπανικολάου και τερματισμό στο «Ακταίον».

Χθες έληξε η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής, και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, πάνω από 35 αθλητές σωματείων εκτός Ρόδου θα συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη σημαντική διοργάνωση. Οι δέκα σύλλογοι που θα εκπροσωπηθούν στον αγώνα του Ροδήλιου, πέραν εκείνων της Ρόδου, είναι οι παρακάτω: ΑΕΚ, ΑΟ Θησέας, ΠΕΣΑ Αστέρας, Κρόνος Νίκαιας, ΠΓΣ Λάρισας, ΠΟ Πατρών, Βέλος Θεσσαλονίκης, Ευκλής Καλαμάτας, Παναθηναϊκός και Σπαρτιατικός.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι ποδηλάτες που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π. Ο Ροδήλιος δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα ή καταστροφή υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα.
Το τεχνικό συνέδριο θα γίνει το Σάββατο και ώρα 13.00 στο «Ακταίον» και η παρουσία των αρχηγών των ομάδων είναι υποχρεωτική.

Αν και βγήκε η σχετική ανακοίνωση από την ΕΟΠ για ματαίωση αγώνων το παραπάνω διήμερο, ως διαμαρτυρία για τις περικοπές στις επιχορηγήσεις από την πολιτεία, η συνάντηση του Ροδήλιου θα γίνει κανονικά, μετά από συνεννόηση του προέδρου Ιωάννη Παπασταματάκη με την Ομοσπονδία και την σχετική άδεια, που δόθηκε.

rodiaki.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


5 − = 4

Email
Print
WP Socializer Aakash Web