Ο Γιώργος Μπούγλας της SPTableware Πρωταθλητής Ελλάδας

facebook.com/SPTablewarecycling

Με θρίαμβο της SPTableware ολοκληρώθηκε σήμερα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου.

Πιο συγκεκριμένα, στον αγώνα που διεξήχθη στην περιοχή της Καλαμπάκας οι αθλητές της SPTableware κατέκτησαν και τις 3 πρώτες θέσεις του βάθρου και υπερασπίστηκαν με τον πλέον εμφατικό τρόπου την φανέλα του Πρωταθλητή Ελλάδας που και φέτος παραμένει στην ομάδα και περνάει από τον Γιάννη Ταμουρίδη στον Γιώργο Μπούγλα.

Ας πάρουμε ομως τα πράγματα από την αρχή. Η ομάδα κάτω απο τις οδηγίες του Βασίλη Αναστόπουλο, εδωσε ενα γρήγορο ρυθμό απο την αρχή οταν οι Γιάννης Ταμουρίδης και Νεόφυτος Σακελλαρίδης Μάγκουρας αποσπάστηκαν από το κυριως γκρουπ. Στην συνέχεια και αφού πιαστηκαν από αυτό ακολούθησε ένα ακόμα ξεκόλλημα με 5 αθλητες της SPTableware και τον Τζωρτζάκη. Δυο στροφές πριν το τέλος οι αφοι Μπούγλα επιτέθηκαν και δημιούργησαν μια διαφορά ασφαλειας η οποία τους εξασφάλισε την άνετη επικράτηση στον τερματισμό, με τον Γιώργο Μπούγλα να στέφεται Πρωταθλητής Ελλάδας και τον αδελφού του Απόστολο στην δευτερη θέση.

Η μάχη της τρίτης θέσης κρίθηκε 3χλμ πριν το τέλος, όταν ο Γιάννης Ταμουρίδης αποσπάστηκε απο το γκρουπ των υπολοίπων και τερμάτισε μόνος του στην τρίτη θέση. Ο θρίαμβος της ομάδας ολοκληρώθηκε με τον τερματισμο 6 αθλητών της ομάδας στις 8 πρώτες θέσεις.

1ος Γιώργος Μπούγλας
2ος Απόστολος Μπούγλας
3ος Γιάννης Ταμουρίδης
6ος Γιώργος Καράτζιος
7ος Νεόφυτος Σακελλαρίδης Μάγκουρας
8ος Βασίλης Σημαντηρακης

Ο Πρωταθλητής Ελλάδας Γιώργος Μπούγλας δήλωσε:

“Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα για την μεγάλη βοήθεια που μου εδωσαν σήμερα και τους δικούς μου ανθρώπους που με εμψυχωναν μέχρι το τέλος. Ειναι μια μεγάλη μέρα για εμένα. Η φανέλα του Έλληνα Πρωταθλητή είναι μεγάλη τιμή και ελπίζω να την τιμήσω με τις εμφανίσεις μας στο εξωτερικό στην συνέχεια.”

Μετά τον τερματισμό ο manager της ομάδας Βασίλης Αναστόπουλος δήλωσε:

“Είμαι πολύ χαρούμενος από την σημερινή εμφάνιση όλης της ομάδας, αφού καταφέραμε να ελέγξουμε τον αγώνα από την αρχή εως το τέλος και όχι μόνο να υπερασπιστούμε την φανέλα του Πρωταθλητή αλλά και να καταλάβουμε όλες τις θέσεις του βάθρου. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές της ομάδας μας και σε όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας, τον Παντελή Παπαζογλου που στηρίζει την ομάδα, την Racing Cycles προμηθευτή υλικού της ομάδας μας (Eddy Merckx, Campagnolo, Kask, Gaerne), την +Watt Fytros το Sport24, το περιοδικό MBike, το BikeMe και όλους όσους εχουν συμβάλει στην επιτυχία αυτης της ομάδας.”

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


6 + = 12

Email
Print
WP Socializer Aakash Web