Μάχη Κρήτης 2014, ακόμα μια επιτυχημένη διοργάνωση

Όπως έχει καθιερωθεί, έτσι και αυτή τη χρονιά διοργανώθηκαν οι αγώνες ¨Μάχη Κρήτης” με επίκεντρο της δράσης την όμορφη Παλαιόχωρα.

Οι αγώνες ξεκίνησαν την Τετάρτη 11/6 με την ατομική χρονομέτρηση στην διαδρομή Βουκολιές-Ταυρωνίτη-Βουκολιές και στη συνέχεια αγωνιζόμενοι και διοργανωτές “μεταφέρθηκαν” στην Παλαιόχωρα για το Σαββατοκύριακο.

Το Σάββατο το απόγευμα είχαμε τον αγώνα σιρκουΐ μέσα στην Παλαιόχωρα, αρχικά στην κατηγορία των Παίδων και ακολούθησαν οι κατηγορίες Εφήβων, Ανδρών και Μάστερ/Όπεν. Έγινε ένας συναρπαστικός αγώνας, με τους ποδηλάτες να ανταγωνίζονται για μια θέση στο βάθρο και να και να προσφέρουν ένα όμορφο θέαμα στους θεατές κατοίκους της περιοχής και παραθεριστές ντόπιους και ξένους.

Την Κυριακή το πρωί και αφού προηγήθηκε ο αγώνας των μαθητών Δημοτικού και Γυμνασίου της Παλαιόχωρας, δόθηκε η εκκίνηση στον αγώνα αντοχής όλων των κατηγοριών. Οι ποδηλάτες αγωνίστηκαν στην γνωστή από προηγούμενες διοργανώσεις, πολύ όμορφη αλλά και απαιτητική (πάνω από 1300 μ υψομετρικά) διαδρομή Παλαιόχωρα-Γραμμένο-Παλαιόχωρα-Σαρακίνα-Αφτερόλακκος-Αλιγοί-Μυλωνές-Σάσσαλος-Φλώρια-Κάνδανος με τερματισμό πίσω στην Παλαιόχωρα. Ο συγκεριμένος αγώνας αποτέλεσε κριτήριο πρόκρισης της ΠΕΠΑ για την συμμετοχή των μάστερ αθλητών στην “Σπαρτακιάδα”, και αισίως όλοι πέτυχαν χρόνους μέσα στα όρια για την πρόκριση.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς και όσους βοήθησαν στην διοργάνωση των αγώνων “ΜΑΧΗ ΚΡΗΤΗΣ 2014″:
Περιφερειακή Ενότητα Χανίων
Δήμος Κανδάνου-Σελίνου
Κοινοφελής Επιχείριση Σελίνου
Ομάδα Πολιτικής Προστασίας Δήμου Κανδάνου-Σελίνου
Αστυνομικές αρχές Παλαιόχωρας
Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων Παλαιόχωρας
Status Tourism Agency
Ποδηλατοδρόμιο
Cafe ΦΟΙΝΙΚΑΣ
Ελαιουργείο Τζανάκης/Μπουζάκης, Σαρακήνα
Menuno Sports
S/M Bλησσίδης
Πιτσαρία ΝΙΚΗ
Σχετάκης STIHL

Τον χρυσό μας χορηγό ΑΝΕK LINES και τους χορηγούς : IDEAL bikes, κατάστημα ΦΩΤΕΙΝΑΚΗΣ-Βρίσκεις λύσεις-MINOA PALACE resort and spa, Θερμοϋδραυλικές Εφαρμογές ΚΟΥΤΣΟΥΚΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, LION BIKE RENTAL, Μικρό CAFÉ-νείο, Κατάστημα ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ και όλους τους κατοίκους της Παλαιόχωρας που κάθε χρόνο αγκαλιάζουν την διοργάνωση των ποδηλατικών μας αγώνων.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


6 − 5 =

Email
Print
WP Socializer Aakash Web