419 αθλητές και αθλήτριες στην εκκίνηση των 1ων Επιδαύριων τριάθλου ποδηλασίας

Έφθασαν τις 419 οι συμμετοχές στους 1ουςΕπιδαύριους αγώνες τριάθλου, ποδηλασίας, όλων των ηλικιών, που θα γίνουν αυτό το Σαββατοκύριακο (27-28 Σεπτεμβρίου), στην Επίδαυρο, με διοργανωτή τον Δήμο Επιδαύρου και τον ταξιδιωτικό οδηγό pocket-guide.gr. Μια διοργάνωση με δωρεάν συμμετοχή για όλους και με φιλανθρωπικό σκοπό, υπέρ της Ελπίδας (παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια).

Αν και η διοργάνωση γίνεται για πρώτη φορά η όλη προεργασία των 245 και πλέον εθελοντών είχε εντυπωσιακά αποτελέσματα και στην αφετηρία των διήμερων αγώνων θα βρεθούν 201 ποδηλάτες (74 στα 35 χλμ., 127 στα 70 χλμ) και 218 αθλητές τριάθλου (156 στο sprint, 62 στο παιδικό). Αριθμοί που ξεπερνούν κατά πολύ τις αρχικές προβλέψεις. Μια διοργάνωση την οποία στηρίζουν σημαντικά οι εταιρίες: Puma, Garmin, Pocket-Guide.gr, SmartSolutions, ΕΝΑΚ, Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, Amadeus, ΑΡ.Σ.Ο.Ε. υποστηρικτές των διοργανωτών.

Το πρόγραμμα της αυριανής (Σάββατο) πρώτης ημέρας των Επιδαύριων τριάθλου, ποδηλασίας περιλαμβάνει τους αγώνες ποδηλασίας35 χλμ. και 70 χλμ. (4 μ.μ.). Η εκκίνηση θα δοθεί από την Αρχαία Επίδαυρο, ο τερματισμός θα γίνει στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, ενώ οι απονομές θα πραγματοποιηθούν στον ευρύτερο χώρο του Ιερού του Ασκληπιείου.

Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με τους αγώνες SprintDistanceTriathlon (800 μ. κολύμβηση, 30 χλμ. ποδηλασία, 5 χλμ. τρέξιμο) στις 10:30 μ.μ και τους αγώνες τριάθλου για παιδιά (τέσσερις κατηγορίες), 01:45 μ.μ.

Όμως το πρόγραμμα του EpidavrosAction περιλαμβάνει και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις όπως: ξεναγήσεις στους Αρχαιολογικούς χώρους, ενημερώσεις από την Ελπίδα, Έκθεση κλασσικών αυτοκινήτων και ψηφοφορία, ολοήμερη μουσική από 4 διαφορετικούς Djs, ξενάγηση με λεωφορεία στην περιοχή, περίπατοι σε μονοπάτια, παρουσιάσεις προϊόντων, ZumbaFitness και πολλά ακόμα events. Για πληροφορίες, αλλά και για να δηλώσουν συμμετοχή, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τα site www.smartsolutions.gr, www.epidavros.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

  • Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


− 2 = 6

Email
Print
WP Socializer Aakash Web